a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

Un chiriaș dintr-un bloc din Câmpulung, a dat foc la apartamentul în care locuia

Alte Știri

Un chiriaș dintr-un bloc din Câmpulung, a dat foc la apartamentul în care locuia. Acesta era cunoscut de vecini ca un mare consumator de alcool. Se pare că era frig în casă și pentru a se încălzi a dat foc la haine și la mai multe materiale.

A făcut focul atât de mare încât a luat foc apartamentul. Din cauza deflagrației au bubuit și geamurile de la balcoane și apartament, spre disperarea vecinilor.

Un chiriaș dintr-un bloc din Câmpulung, a dat foc la apartamentul în care locuia

Aceștia au fost cei care au chemat de urgență, prin 112, pompierii de la Detașamentul din Câmpulung. Când au ajuns aceștia pe strada George Topârceanu, la blocul C6, din cartierul Vișoi, focul s-a extins la mobilierul din două camere. Din cauza fumului s-a degradat și celelalte încăperi ale apartamentului.

Până când au ajuns pompierii în zonă, 8 persoane s-au evacuat de pe scara blocului. Din fericire nu au fost victime ale acestui eveniment. La fața locului pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul instituției câmpulungene care au întocmit un dosar de cercetare pentru infracțiunea pentru distrugere. Persoanei în cauză i se va impune să suporte cheltuielile de reparații ale apartamentului pe care acesta l-a incendiat.

Ultimele Știri

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București

DEZASTRU ÎN TRAFIC. Se închide definitiv o porțiune din autostrada Pitești-București. Se întâmplă acest lucru pentru a se lucra...

Alte știri din aceeași categorie