6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

Un consilier local și-a dat demisia la jumătate de mandat

Alte Știri

La Rucăr, neînţelegerile dintre locuitorii comunei, duc la discuţii aprinse. Nici în zona politicului lucrurile nu stau prea bine, asta pentru că, se pare că în interiorul formaţiunilor se duc lupte grele pentru ciolan.

Ca să mergem mai departe, nici în cadrul Consiliului Local Rucăr treburile nu sunt pe roze, tensiunile sunt vizibile, iar vocile care mai aveau putere să îi contracareze pe cei mulţi, să zicem aşa, se pare că nu mai pot să se uite în ochii alegătorilor, fără să-şi poată duce la bun sfârşit promisiunile din campanie.

Unul dintre cei care nu a mai putut sa meargă pe burtă, sub sloganul “lasă mă că merge şi aşa”, este consiulierul local Radu Florin Benţea, care, aşa ca de început de săptămână, în zi de mare sarbătoare, şi-a pus gândurile în ordine şi a decis să-şi dea demisia din funcţia de consilier local.

Acesta a transmis pe pagina sa de socializare următorul mesaj: “Astăzi am luat o decizie, decizia de a-mi da demisia din funcţia de consilier in cadrul C.L. Rucăr, iar din respect față de cei ce mi-au acordat încrederea la alegerile trecute, vreau să și motivez acest lucru!
Dumnezeu mi-e martor că m-am băgat in aceasta mizerie având doar intenția de a se realiza ceva și in aceasta comună!
Doar că, surpriză!!!

Am dat acolo doar de niște personaje (mă refer la o parte din administrație), personaje care de altfel conduc frâiele acestei localități și care nu-și urmăresc decât interesul propriu!

La începutul mandatului meu, am avut tentativa de a încerca să fac ceva, doar că din nu știu ce motive, mi s-a pus frână!
Am decis sa stau cuminte acolo, am fost de acord cu toate proiectele lor care mi s-au părut benefice comunității, am fost bucuros când am văzut ca încep să se miște oarece lucrări, doar că nu pot fi naiv și indiferent când văd cam în ce hal se realizează!!! Eu știu de ce… și cred ca si voi!

Așa că, mi se pare extrem de onorabil să recurg la această decizie pentru a nu mi se reproșa de către nimeni ca nu am contribuit cu nimic la a se face ceva bun in localitate!

Nu vreau sa ma scuz, dar sincer va spun că până rucărenii nu se vor trezi și vor lua atitudine, iar la butoane vor fi aceeași șacali care au supt comuna asta de tot ce a fost mai bun și au adus-o in stadiul in care se află, nimic nu se va face, copiii noștri vor pleca și nu se vor mai întoarce in mizeria asta şi îi înțeleg!

Sunt consternat când văd ca unul din ei care a beneficiat la maxim de banii comunei, încearcă cu nonșalantă sa va vândă iluzii și de fapt dacă se face ceva se face tot pentru că el are interes, sunt consternat când văd ca unii dintre colegii mei sunt într-o continuă campanie nerealizând ca nu contribuie cu absolut nimic benefic decât cu un mare circ, sunt consternat de multe… şi v-as ruga sa nu ma credeți vreun frustrat pentru că nu sunt! Sunt doar dezamăgit!

Așa că, celor care mi-au acordat încrederea, le mulțumesc din suflet și din toată inima îi rog să mă ierte ca i-am dezamăgit!!! ÎN RUCĂR NU SE VREA!”, transmite Radu Benţea.

Ultimele Știri

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente

Persoanele care vor primi anul viitor 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie și vouchere pentru alimente. Anunţul...

Alte știri din aceeași categorie