22.9 C
Campulung Muscel
joi, 18 iulie, 2024

Un garaj a ars ca o torță în mare zi de sărbătoare!

Alte Știri

Un garaj a ars ca o torță în mare zi de sărbătoare! Pompierii de la Detașamentul Câmpulung au fost solicitați să intervină de urgență, pe strada principală din Bughea de Sus de pe drumul spre Albeștii de Muscel pentru stingerea unui incendiu.

În urma incendiului a fost distrus garajul în suprafață totală de aproximativ 50 mp.
Exista pericolul de propagare la două locuințe și la alte anexe gospodărești, însă flăcările au fost oprite din extindere.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Un garaj a ars ca o torță în mare zi de sărbătoare!

Nu au fost victime ale incidentului.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, o ambulanță Smurd și un echipaj de Poliție. Incendiul a fost anunțat la ora 08.00, în această dimineață. A ars garajul din lemn în totalitate, o mașină de tuns iarba. Mașinile proprietarilor au fost scoase din garaj de proprietari înainte ca pompierii să ajungă la fața locului. A mai fost distrus și un stâlp din lemn de electricitate din apropierea garajului.

Ultimele Știri

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă....

Alte știri din aceeași categorie