7.2 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un politician de top la liceu în Câmpulung. Îl recunoşti după 35 de ani?

Alte Știri

Un politician de top din România a publicat o fotografie realizată acum 35 de ani, pe vremea când era licean la Câmpulung, bun prilej pentru cei care-l apreciază să încerce să-l identifice.

Un politician de top din România, care a ocupat, pentru o bună perioadă, una dintre cele mai importante poziţii din Guvern – cea de ministru al Apărării a participat, la acest sfârşit de săptămână, la revederea de 35 de ani de la terminarea liceului. Este vorba despre Adrian Ţuţuianu, cel care a postat şi o fotografie alb-negru, surprinsă pe vremea când era licean. Un moment bun pentru cei care-l cunosc şi apreciază pentru a face un test şi a încerca să-l descopere.

“Am organizat cu bucurie, la Târgoviște, revederea de 35 de ani de la terminarea fostului Liceu de Chimie Industrială nr. 3 din Câmpulung Muscel (actualmente Liceul Teoretic “Dan Barbilian”). A fost emoționant să-mi revăd colegii, o generație de excepție, profesori, ingineri – oameni cu bună reputație și cariere frumoase. Un gând de recunoștință se îndreaptă și către profesorii care ne-au pregătit cu seriozitate”, este mesajul transmis de către Adrian Ţuţuianu, pe pagina sa de Facebook.

sursă: www.dcnews.ro

 

Ultimele Știri

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani? Codul Rutier...

Alte știri din aceeași categorie