10.2 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Un renumit avocat din Câmpulung la prezidiu în AUR

Alte Știri

Un renumit avocat din Câmpulung la prezidiu în AUR. Cum a fost racolat, Andrei Dobrescu în vârstă de 41 ani în cel de-al patrulea partid politic ca putere în România? Nu se știe cu exactitate. Cert este că a fost numit de curând președintele Organizației AUR la Câmpulung.

Băieții aștia de la Aur au fost bine orientați în persoana lui Andrei Dobrescu. Tânărul avocat penalist din orașul de la poalele Mateiașului are și experiență politică. A fost și un mandat consilier local, fiind la acea vreme cel mai tânăr din Consiliu Local. Andrei Dobrescu avea în 2008 când a depus jurământul de ales local, doar 27 de ani. Făcea parte din Organizația PDL Câmpulung și deținea funcția de vicepreședinte.

Un renumit avocat din Câmpulung la prezidiu în AUR

Andrei Dobrescu a intrat în politică în anul 2005, la acea vreme în partidul lui Theodor Stolojan. Apoi a ajuns în barca PDL după ce partidul lui dragă Stolo a fuzionat cu cel al lui Traian Băsescu. De aici și ascensiunea lui Andrei Dobrescu în legislativul primăriei Câmpulung.

Se pare că Andrei Dobrescu are planuri mari pentru oraș din AUR. A mai avut propuneri și de la alte partide dar a refuzat. Se pare că surprizele se țin lanț în plan politic la Câmpulung. Organizația AUR Câmpulung are peste 500 de membri iar cu Andrei Dobrescu locomotivă politică cu siguranță numărul membrilor va crește de la o lună la alta.

Ca jurnaliști l-am prins pe Andrei Dobrescu în politică. Ziarul din Muscel are peste 12 ani vechime numai în format online. Deci, alegerile locale din 2024 ridică tineri politicieni din Câmpulung cu o carieră în spate. Mișto, asta!

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie