a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

Un şofer a acroșat un biciclist, a fugit de la locul accidentului, iar apoi a lovit mortal doi pietoni

Alte Știri

Doi pietoni au fost accidentaţi mortal sâmbătă seara, în localitatea Albeştii de Argeş, de un şofer în vârstă de 83 de ani, care anterior lovise un biciclist şi părăsise locul accidentului.

Bărbatul l-a acroşat pe biciclist în municipiul Curtea de Argeş, potrivit IPJ Argeş.
„Un bărbat de 83 de ani, din Corbeni, care conducea un autoturism pe raza municipiului Curtea de Argeş, la efectuarea virajului la stânga de pe str. 1 Decembrie 1918 către str. Eroilor, (direcţia Curtea de Argeş spre Corbeni), în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, a acroşat cu autoturismul bicicleta unui bărbat, de 32 de ani, din acelaşi municipiu care se pregătea să traverseze, accidentându-l uşor”, precizează IPJ Argeș.

Ulterior, şoferul a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. „La scurt timp, acelaşi conducător auto a accidentat doi pietoni, pe raza localităţii Albeştii de Argeş, pe DN 7C. Din păcate, în urma celui de-al doilea accident a rezultat decesul unuia dintre cei doi pietoni, bărbat de 71 de ani, din Albeştii de Argeş, iar al doilea pieton, de 82 de ani, din aceeaşi localitate, a fost preluat de un echipaj medical în stare de inconştienţă, decedând la spital”, mai transmite IPJ Argeş.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. El este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de părăsire a locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Şoferul de 83 de ani, care a accidentat mortal doi pietoni, a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de părăsire a locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Potrivit unui comunicat transmis duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, suspectul va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie