-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Un telefon, un post de director şi un scandal…

Alte Știri

Tatiana Eftime, juristă la Consiliul Județean, a fost numită director la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, iar numirea acesteia pare să fi creat nemulţumiri în rândul unor “capi” ai CJ. Acest aspect a fost menţionat de unii colegi din cadrul spitalului, care au creat un întreg scandal mediatic. Punctul de plecare a fost donaţia  făcută de sociatatea Edenred,  cea care se ocupă cu distribuția tichetelor de masă în Spitalul de Pediatrie din  Pitești. Prin sponsorizările făcute de Edenred, Spitalul de Pediatrie a beneficiat și de servicii de reparații mobilier și „masă gips” în anul 2015.

Conform unor surse din cadrul unităţii spitaliceşti, societatea face sponsorizări lunar. Sumele care reprezintă sponsorizările făcute de Edenred sunt mici. Telefonul buclucaş, a ajuns pe masa directoarei printr-o donaţie, lucru care nu se putea face decât prin intermediul departamentului finaciar contabil, departament condus de Florina Gheorghe, mai spun cei din spital, care menţionează şi faptul că Florina Gheorghe, la acel moment director financiar, i-ar fi dus telefonul Tatianei Eftime. Aceasta din urmă, director la acel moment a acceptat telefonul, şi ca orice director de instituţie ar fi urmărit prin intermediul telefonului şi camerele de supraveghere din spital, lucru normal, dacă ascultăm ce spun sursele noastre din spital: 

«Orice director îşi supraveghează unitatea. Doamna Eftime nu a urmărit salariaţii, medici, asistente, infirmieri… Aceasta a vrut să vadă dacă totul merge cum trebuie. Oricare ar fi venit din exterior ar fi făcut la fel, dar se pare că nu a fost dorită acea doamnă! Ei ştiu de ce au pus-o şi de ce au desfiinţat-o. Unii colegi spun că e lucrătură… ştiţi, soţia doctorului Dan Manu este salariată a Spitalului de Pediatrie Piteşti, mai mult nu pot spune… », spune un cadru medical.

După demisia Tatianei Eftime, telefonul primit prin donație a rămas într-un birou. Telefonul poate fi folosit de un angajat al instituției dacă va fi plătită contravaloarea sa, bani care ar ajunge în bugetul unității…

Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie