-3.2 C
Campulung Muscel
joi, 30 noiembrie, 2023

Unic în Argeş! 950 de elevi îşi vor prezenta invenţiile!

Alte Știri

Un eveniment unic în Argeş urmează să aibă loc în Piteşti! În luna martie, 950 de elevi îşi vor prezenta invenţiile la Universitatea din Piteşti, graţie eforturilor depuse de către preşedintele PSD Argeş, Şerban Valeca.

„Sunt foarte bucuros să anunţ faptul că în perioada 5-6 mai va avea loc la Universitatea din Piteşti un salon de invenţii. La acest eveniment vor lua parte elevii argeşeni şi nu o să vă vină să credeţi, câţi elevi vor participa… Vorbim despre 950 de elevi din Argeş ce vor lua parte la acest eveniment! Poate că sunt multe lucruri care au fost văzute în filme sau mai ştiu eu unde, dar este incredibil de bine faptul că am reuşit să-i scoatem de la calculator, de la taste. Oricum, o să vorbim cu reprezentanţii ISU Argeş şi poate vom obţine din partea lor o îngăduire de a folosi timp de două zile noua clădire a Universităţii pentru că altfel nu ştiu unde vom putea să găzduim 950 de elevi. Gândiţi-vă la faptul că doar o planşă dacă aduce fiecare şi tot nu avem spaţiul necesar”, a declarat rectorul Dumitru Chirleşan.

Ultimele Știri

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie

Vestea grozavă a zilei. Pensionarii primesc „a 13-a pensie” în decembrie.  Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă din acest an...

Alte știri din aceeași categorie