-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

USR-iștii cerșesc click-uri pentru un ministru

Alte Știri

USR-iștii cerșesc click-uri pentru un ministru. USR a lansat astăzi site-ul https://bodedemisia.ro. Românii care vor să-l vadă pe Bode plecat de la Minister pot, cu doar două click-uri, să îi trimită un mesaj și să îi ceară demisia.

Au trecut 5 zile de când Universitatea „Babeș-Bolyai” a spus că ministrul Lucian Bode a furat la doctorat. Ministrul Bode este încă în funcție. Nici premierul Ciucă, nici președintele Iohannis nu au avut nicio reacție pe subiect.

Un plagiator, aranjor de joburi la stat și licitații trucate, care nu a reformat deloc Poliția Română, așa cum promitea. Șef de serviciu secret cu apucături de poliție politică nu are voie să mai conducă un minister. Sau să reprezinte România pe plan extern la negocierile despre Schengen.

Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR: „USR îi cere președintelui Klaus Iohannis să își precizeze de urgență poziția față de menținerea într-o funcție publică de nivel înalt a unui plagiator dovedit dincolo de orice dubiu. Atâta vreme cât tace, Klaus Iohannis este complice direct și împarte responsabilitatea pentru rușinea pe care Bode o cauzează aceste țări”.

Vicepreședintele USR a anunțat că la debutul sesiunii parlamentare din februarie, formațiunea va depune o nouă moțiune simplă pe numele ministrului Lucian Bode.

„Domnul Ciolacu este cel care va prelua funcţia de premier al acestei ţări din mai. Îl întreb pe domnul Ciolacu dacă este de acord să preia funcţia cu această zestre. Această complicitate la furt. Şi vom vedea în prima săptămână din sesiune ce părere are domnul Ciolacu.

Ce părere au pesediştii despre domnul Bode. Pentru că vom depune moţiune simplă în prima zi din sesiune. În decembrie, vă reamintesc, PSD şi PNL l-au pitit pe domnul Bode (…). Atunci, USR şi Forţa Dreptei au depus o moţiune simplă, care, în mod abuziv, a fost respinsă. Nu a mai ajuns la dezbatere şi vot. Atunci, domnul Ciolacu l-a ţinut în braţe pe domnul Bode”, a mai declarat Moșteanu.

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie