29.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

Vând casă cu 7.000 de euro și cu teren mult. Anunțul care a șocat pe toată lumea, dar e real!

Alte Știri

Vând casă cu 7.000 de euro și cu teren mult. Anunțul care a șocat pe toată lumea, dar e real! Oferta ireală pentru România, vine de pe un site de imobiliare. Totuși, proprietatea este extrem de aproape de țara noastră și este localizată într-o zonă la mare căutare.

La noi, pentru a-ți cumpăra o locuință trebuie să faci un credit pe 30 de ani și să scoți din buzunar mii de euro. Inclusiv să stai cu chirie este scump, mai ales în București, unde prețurile au devenit uriașe. (VEZI AICI DETALII).

CITEȘTE ȘI. Locul unic și renumit din Grecia unde românii pot ajunge zbor charter direct

Vând casă cu 7.000 de euro și cu teren mult. Anunțul care a șocat pe toată lumea, dar e real!

În acest timp, nu este de mirare de ce mulți aleg să plece din țară și să se stabilească în alte locuri, unde să-și permită un acoperiș deasupra capului, pe termen lung, și să rămână și cu bani. Exemplu este și Ungaria, unde cu 7.500 de euro, nici 35.000 de lei, poți să-ți cumperi o casă cu două camere, bucătărie, anexe și teren de peste 1.800 de metri pătrați.

CITEȘTE ȘI. Hmmm. Cât primești de la bancă pentru un credit ipotecar, dacă ai un salariu de 5000 lei?

„Vând casă în Ungaria la prețul de 7.000 de euro. Dispune de două camere, bucătărie, anexe și un teren de 1.830 de metri pătrați”, se arată într-un anunț.

Reacțiile internauților după ce au văzut mare anunț care șochează

Anunțul cu respectiva casă de vânzare a stârnit o adevărată polemică. Pe de-o parte, sunt internauții care spun că prețul este bun, comparativ cu România. Pe de altă parte, sunt și voci care acuză că Ungaria are alte reguli pentru care nu ar merita să cumperi proprietatea.

„În Ungaria dacă nu îți repari gardul sau tunzi iarba sunt amenzi de nu-ți mai trebuie…Nu merită nici gratis”, a comentat un român. „Și ce e rău în asta? Vrem țară civilizată și curată, atunci să fim așa”, i-a răspuns altul.

CITEȘTE ȘI. România de la Muscel. Târgul unde mănânci cei mai buni mici, alături de un pahar cu bere

„În România așa ceva nu găsești O vinzi repede la banii ăstia”, „Cum 7.000 de euro? Așa ceva în România costa 50.000 de euro minim!”, „Și așa li se pare scump” „Cum scump? Un teren prăpădit de 500 m la 20 km de București costă 20.000-30.000 de euro minim!”, sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea celui care a anunțat că vinde o casă la un preț mult mai mic decât cel din România, zilele acestea.

CITEȘTE ȘI. UIMITOR. Cel mai mare pod din România care oferă imagini spectaculoase este într-o comună din Argeș. Decorul e WOW

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România. Ceremonia de depunerea a jurământului a avut loc la Ministerul...

Alte știri din aceeași categorie