14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 3 iunie, 2023

VĂRSĂTOR: Bani și viața profesională în 2017!

Alte Știri

Cu Pluton, stăpânul casei carierei Vărsătorului, situat în casa a douăsprezecea a Vărsătorului, în 2017 activitățile profesionale cu cele mai mari șanse de reușită sunt mai degrabă cele discrete, din spatele scenei, lansate departe de ochiul public. Poți fi avantajat dacă lucrezi în domenii legate de sănătate (mai ales sănătate mintală) ori de sistemul de penitenciare, dacă faci muncă de laborator sau dacă alegi să te retragi departe de lumea dezlănțuită pentru a-ți pregăti relansarea, rebranding-ul, revenirea în plan profesional, dar poate și editorial.

Primele 10 luni ale anului ar trebui folosite pentru a-ți pregăti terenul, fiindcă la 10 octombrie 2017 Jupiter, Marele Benefic, intră în casa carierei Vărsătorului, deschizându-ți nesperate posibilități de creștere, expansiune și câștig în popularitate.

Pentru mulți Vărsători, indiferent de vârstă, intrarea lui Jupiter în casa a X-a poate coincide cu descoperirea vocației sau cu descoperirea unor soluții contructive care să le permită exercitarea neîngrădită a acesteia.

Pentru a te putea bucura de succes ai de depășit câteva perioade stresante (cu precădere lunile martie și august 2017) în decursul cărora pot ieși la lumină inamici ascunși, angoase, ilegalități comise ori cărora le-ai căzut victimă fără să realizezi la timp.

Luna august 2017 îți aduce însă și mari oportunități de redresare sau de așternere a unor baze solide pentru ceea ce ți-ai propus, cu condiția să nu fii fixist.

Norocul îți surâde și la finalul anului, în decembrie 2017, când cele mai multe dintre aspirațiile tale prind contur și aduc beneficii financiare nesperate, fiindcă Jupiter formează un sextil cu Neptun.

În perioadele în care Venus și Mercur retrogradează, este recomandat să eviți să semnezi contracte cu străinătatea sau să negociezi condițiile financiare în afaceri de import-export, dar și să faci împrumuturi/credite. Mercur retrogradează în prima săptămână din ianuarie 2017, apoi în perioadele 10 aprilie – 3 mai, 13 august – 6 septembrie și 3 – 23 decembrie. La rândul ei, Venus retrogradează în intervalul 4 martie – 15 aprilie.

În decembrie 2017 poate apărea tentația să te întinzi mai mult decât îți este plapuma, pentru că îți cresc veniturile și tinzi să te autoiluzionezi că te-ai căpătuit. Nu te lăsa influențat de cei din jur și pune bani deoparte pentru zile negre!

Ultimele Știri

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime. Anul acesta durează 2 zile și este organizat de...

Alte știri din aceeași categorie