-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

Veste bună! Un bloc din Câmpulung își schimbă aspectul

Alte Știri

Veste bună! Un bloc din Câmpulung își schimbă aspectul. Primarul Elena Lasconi a anunțat pe pagina sa de socializare că încă 2.107.625,21 lei din fonduri europene pentru Câmpulung Muscel, iar veștile bune continuă.

Am semnat și contractul de finanțare din fonduri europene prin PNRR pentru eficientizare energetică bloc 12 din Vișoi.

Am primit aprobare pentru stațiile de așteptare inteligente, iar următoarele două săptămâni se anunță aglomerate pentru că se definitivează toate contractele din țară pe PNRR.

Primarița Elena Lasconi spune că ajung bani în Câmpulung cât bugetul local al municipiului pe 30 de ani

Poate v-ați obișnuit să anunț că am obținut bani europeni pentru Câmpulung. Deja am adus fonduri europene cât bugetul din taxele și impozitele dumneavoastră pe 30 de ani și am depus proiecte pentru o valoare dublă. Este un moment istoric pentru reconstrucția Câmpulungului. Toate acestea sunt însă rezultatul a doi ani de muncă în echipă și documentații peste documentații.

La începutul mandatului am îndrăznit să spun că în patru ani vom depune proiecte pe fonduri europene de 500 de milioane lei. Puțini au crezut. Și mai puțini au crezut că vom și obține banii. Iată că, după numai doi ani ne putem lăuda cu proiecte de peste 540 de milioane de lei. Pentru jumătate am semnat deja contractele de finanțare.

Așa începe reconstrucția Câmpulungului prin fonduri europene exact așa cum v-am promis în urmă cu doi ani. Le vom face pe toate, dar nu se poate pocnind din degete. Anul acesta se vor face procedurile greoaie de achiziții care durează. Dacă lucrurile merg unse într-un an și jumătate, doi se vor vedea și primele schimbări majore, a scris Elena Lasconi pe pagina sa de socializare.

Este primul primar din istoria Câmpulungului care a accesat atâtea fonduri europene. Rămâne de văzut câte vor fi duse și la îndeplinire. Adică finalizate. Ca fața orașului să fie schimbată radical.

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie