8.5 C
Campulung Muscel
vineri, 1 martie, 2024

Veste grozavă. Cum scapă românii care stau la bloc de impozitele împovărătoare

Alte Știri

Veste grozavă. Cum scapă românii care stau la bloc de impozitele împovărătoare. Românii care stau la bloc nu vor mai fi obligaţi să plătească impozit pe locuinţă dacă îndeplinesc câteva condiţii. Iată despre ce este vorba!

Românii care îşi anvelopează blocurile pe cont propriu, vor fi scutiţi de la plata impozitului pe locuinţă timp de șapte ani.

Este hotârârea consiliului local din Drobeta Turnu Severin, dată în urmă cu patru ani.

Veste grozavă. Cum scapă românii care stau la bloc de impozitele împovărătoare

Şi, deşi mulţi localnici au făcut acest lucru, nici unul nu a beneficiat de scutire. Asta pentru că lucrările ar trebui realizate cu o firmă specializată, ceea ce ar creşte exponenţial costurile. Chiar dacă ar face acest lucru, oamenii ar avea mai apoi nevoie de un şir lung de documente.

Ziarul din Muscel a lansat canalul de WhatsApp. Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai importante știri ale zilei

Pentru a accesa canalul , ai link-ul AICI. Așa că lectură plăcută și promitem să te ținem la curent cu pulsul lumii în care trăim.

Dacă lucrarea ar fi fost făcută de o firmă specializată, aşa cum prevede hotărârea de Consiliu Local din Drobeta Turnu Severin, costurile ar fi fost aproape duble. Pentru anveloparea unui bloc, acestea ar putea ajunge la un milion de euro.

Ultimele Știri

Jale mare. Acești pensionari trebuie să restituie banii de pe cardul de alimente și pensia socială

Jale mare. Acești pensionari trebuie să restituie banii de pe cardul de alimente și pensia socială. Alertă maximă. Pensionarii...

Alte știri din aceeași categorie