VESTEA BUNĂ a zilei, o piață nouă și modernă!
VESTEA BUNĂ a zilei, o piață nouă și modernă!

VESTEA BUNĂ a zilei, o piață nouă și modernă!

VESTEA BUNĂ a zilei, o piață nouă și modernă! Printre puţinele proiecte acceptate la finanţare de Compania Naţională de Investiţii este şi unul al Câmpulungului: reconstruirea unei hale noi a Pieţei Agroalimentare pe locul actualei, vechi de aproape 60 de ani.

Elena Lăsconi a semnat, în această dimineaţă, la Bucureşti, documentele pentru Piaţa Centrală. Este sigur, vom avea o hală nouă, pe banii C.N.I.

Momentul consumat în această dimineaţă oferă certitudinea că C.N.I. va realiza, pe banii săi, proiectul în valoare de 15.466.875,50 lei. Din acest total, programul Companiei Naţionale de Investiţii susţine 14.768.606,65 lei, în timp ce bugetul local contribuie cu 698.268,86 lei. Din totalul precizat, valoarea construcţiilor şi montajului se ridică la 11.241.946,41 lei (10.823.010,83 lei – C.N.I. şi 418.935,57 lei – bugetul local).

În curând va debuta procedura de achiziţie a serviciilor constructorului, sarcină ce revine finanţatorului. municipalitatea are obligaţia de a demola hala actuală, moment care, probabil, va fi sincronizat cu avansarea etapei de licitaţie, cu siguranță achiziţia se va întinde pe durata câtorva luni bune de acum înainte. Pregătirile pentru mutarea pieţarilor trebuie făcute, situaţie cu care comercianţii trebuie să se împace, cel puţin timp de un an, cât este estimarea realizării proiectului.

About The Author

Related posts