35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

Vestea mult așteptată. Când va fi inaugurat Bazinul Olimpic din Pitești care este de top

Alte Știri

Vestea mult așteptată. Când va fi inaugurat Bazinul Olimpic din Pitești care este de top.

Primarul Piteştiului, Cristian Gentea, a anunţat că Bazinul Olimpic va fi inaugurat pe 19 aprilie. Încă de la preluarea mandatului, edilul s-a ocupat cu seriozitate de investiții în infrastructura sportivă a municipiului.

Vestea mult așteptată. Când va fi inaugurat Bazinul Olimpic din Pitești care este de top?

Astfel ca sportivii să beneficieze de toate condițiile pentru a se antrena și a face performanță.

Redeschiderea Bazinului Olimpic Pitești a fost amânată de faptul că ISU Argeș a tot amânat eliberarea autorizației. Aceasta trebuia obținută după schimbările survenite în clădire în timpul reabilitării generale la care a fost supus complexul de natație piteștean.

În acest moment, toate lucrările la Bazinul Olimpic din Pitești sunt terminate, reabilitarea a fost completă. La standardele ridicate la cele mai înalte niveluri cerute pentru competiții internaționale.

Municipalitatea piteșteană numără zilele până la inaugurarea unei noi baze sportive. După sala polivalență ”Pitești Arena”, autoritățile locale se pregătesc pentru darea în folosință a Bazinului Olimpic Pitești care a trecut printr-un amplu proces de modernizare. Camelia Potec a fost în vizită la Bazinul Olimpic Pitești.

Camelia Potec: ”Va fi un pol de pregătire”

Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație, afirmă că Piteștiul va redeveni un pol de atracție pentru înotul românesc:

”Este prima vizită și am emoții. Eu cu domnul primar discutăm de mulți ani. Trebuie să precizez acest lucru, nu i-am cerut aprobare înainte, și în următoarea zi, după ce a fost ales primar al Piteștiului, a venit la București, spunând că e unul dintre proiectele de suflet pe care vrea să le facă în acest mandat.

Vestea mult așteptată. Când va fi inaugurat Bazinul Olimpic din Pitești care este de top

Iată că, acum după doi ani, bazinul arată exact cum am văzut în proiect. Abia aștept inaugurarea. A fost foarte multă muncă depusă în refacerea lui, dar munca nu s-a terminat.

Începe munca întreținerii, a performanței și atragerea unui număr cât mai mare de sportivi și a practicanților. Este obligatoriu să fie un pol de pregătire.

Sunt deja multe cluburi din Pitești afiliate la Federația de Natație, mulți oameni dornici să facă performanță, oameni cu care colaborăm de mulți ani.

Domnul primar s-a ținut de cuvânt. Acum și noi trebuie să ne ținem de cuvânt, îl sprijinim în continuare. La inaugurare vom veni cu mai multe vești de viitor. Le urez mult succes celor implicați în acest proiect”.

Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie