Veşti bune pentru locuitorii din Valea Mare Pravăţ!
Veşti bune pentru locuitorii din Valea Mare Pravăţ!

Veşti bune pentru locuitorii din Valea Mare Pravăţ!

S-ar putea ca în scurt timp, locuitorii din Valea Mare Pravăţ să îşi vadă visul cu ochii. Adică, mult aşteptatele gaze naturale să ajungă şi în localitatea lor. Asta, după ce primarul Ion Boncoi a făcut tot ce i-a stat în putere să ajungă gazele în localitatea pe care o păstoreşte.

Vocea sa a fost făcută auzită şi în Camera Deputaţilor de către parlamentarul Simona Bucura Oprescu. La scurt timp, Instituția Prefectului –Județul Argeș a găzduit o întâlnire a secretarului de stat în Ministerul Energiei, Iulian Robert Tudorache, coordonator al sectorului de petrol și gaze naturale din cadrul ministerului, cu primari din comunele membre ale Filialei Județene Argeș a Asociației Comunelor din România.

În cadrul întâlnirii coordonate de prefectul Emilian Dragnea,  primarii au ridicat probleme referitoare la introducerea de gaze în localități și la extinderea celor deja existente. Edili au solicitat soluții pentru a nu mai exista întreruperi frecvente a energiei electrice și pentru asigurarea unei tensiuni normale în rețea.

De asemenea, în cadrul unităților administrativ teritoriale ce dețin parcuri cu panouri fotovoltaice, se dorește compensarea energiei electrice produsă.

Toate aceste probleme au fost preluate de domnul secretar de stat Robert Tudorache, care i-a asigurat pe primari de implicare promptă în rezolvarea acestor sesizări și a declarat că se lucrează la modificarea legislației în domeniu pentru a clarifica procedurile de lucru.

About The Author

Related posts