16.3 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Vești bune pentru românii din Diaspora! Li s-au deschis multe drumuri

Alte Știri

Vești bune pentru românii din Diaspora! Li s-au deschis multe drumuri.

Ministrul Muncii şi Solidarităţii SocialeSimona Bucura-Oprescu, le-a cerut ataşaţilor români pe probleme de muncă şi sociale din misiunile diplomatice să comunice mai eficient cu cetăţenii şi autorităţile din străinătate. 

Ataşaţii României pe probleme de muncă şi sociale au fost convocaţi la Bucureşti de ministrul Muncii şi Protecţiei SocialeSimona Bucura Oprescu. Au fost inventariate soluţiile pentru problemele pe care le au lucrătorii şi pensionarii care au lucrat sau lucrează în străinătate.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Vești bune pentru românii din Diaspora! Li s-au deschis multe drumuri

Ministrul Simona Bucura Oprescu le-a cerut ataşaţilor pe probleme de muncă să îşi concentreze activitatea pe relaţia directă atât cu cetăţenii români. Cu angajatorii lor cât şi cu autorităţile din ţările în care îşi desfăşoară activitatea.

Este nevoie să fiţi vizibili, românii trebuie să ştie la cine pot apela. Și ce puteţi face pentru ei. Trebuie să fiţi puntea pentru soluţionarea problemelor de muncă şi obţinerea drepturilor pe care le au românii din afara ţării în relaţia cu angajatorii. Casele de pensii şi celelalte autorităţi”, a declarat ministrul Simona Bucura-Oprescu, informează agerpres.ro.

Lista cu ataşaţii pe probleme de muncă şi sociale, cu datele lor de contact şi atribuţiile specifice acestora poate fi accesată la următorul link: AICI.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie