4.1 C
Campulung Muscel
miercuri, 6 decembrie, 2023

Vești excelente, dragi lereșteni! Investițiile care vor face ca localitatea să se învârtă după soare

Alte Știri

Vești excelente, dragi lereșteni! Investițiile care vor face ca localitatea să se învârtă după soare.

Autoritățile locale fac pași mari pentru a oferi tot confortul locuitorilor pe care îi păstorește.
În urma solicitării primăriei Lerești și a depunerii Studiului de Fezabilitate, Compania Națională de Investiții a aprobat finanțarea proiectului de mare anvergură „Construire și dotare Complex Sportiv, sat Lerești, strada General Vasile Milea. Stadion Comuna Lerești”.
Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.
“Am intrat în linie dreaptă pentru una dintre cele mai spectaculoase inițiative din lumea sportului argeșean și urmează să demarăm procedurile pentru pașii următori ai proiectului în valoare totală de peste 2 milioane de euro.

Vești excelente, dragi lereșteni! Investițiile care vor face ca localitatea să se învârtă după soare

Finanțarea obiectivului de investiții se va realiza în corelare cu alocațiile bugetare, respectiv creditele de angajament sau bugetare, prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social.
Rămâneți aproape de noi și împreună vom duce comuna pe lista celor mai ample investiții la nivel european!”, a declarat primarul Marian Toader.
Ultimele Știri

Pasagerii la un pas să rămână fără oxigen, în trenul din perioada interbelică pe ruta București-Câmpulung

Pasagerii la un pas să rămână fără oxigen, în trenul din perioada interbelică pe ruta București-Câmpulung Astăzi, o nouă situație...

Alte știri din aceeași categorie