11.7 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

VIDEO. 1 DECEMBRIE – ziua în care inima României bate mai puternic. Și NOI simțim la fel!

Alte Știri

VIDEO. 1 DECEMBRIE – ziua în care inima României bate mai puternic. Și NOI simțim la fel! Matricea noastră ca NAȚIUNE adună între hotarele ei pe toți cei care vibrează și trăiesc românește.

Ziua de 1 Decembrie a constituit pentru cei NOI (Partidul Națiune Oameni Împreună) unul dintre acele momente potrivite pentru a experimenta pildele unirii într-un context în care ne simțim și suntem din ce în ce mai dezbinați.

VIDEO. 1 DECEMBRIE – ziua în care inima României bate mai puternic. Și NOI simțim la fel!

O zi în care ne reamintim și realizăm că, în diferitele etape ale istoriei, OAMENII au simțit nevoia unei clase politice NOI pentru vremuri de fiecare dată NOI.
O zi în care să reflectăm adânc la marele destin al României și mai puțin la micile noastre traiectorii politice.
La mulți ani, ROMÂNIA! La mulți ani, români!

VIDEO. NOI ne dorim o țară ca “afară”. La mulți ani, România de la Argeș!

La mulți ani, România, de la Argeș! Cu ocazia zilei de 1 Decembrie, NOI – Organizația Județeană Argeș a Partidului NAȚIUNE OAMENI IMPREUNĂ, și-a reînnoit angajamentul de a fi patrioți, de a fi uniți și de a iubi această țară în fiecare acțiune și în fiecare gând.

“Reamintesc cu fiecare prilej: astăzi, 1 Decembrie, mai întâi România.
Este Ziua noastră Națională, a tuturor românilor, o zi în care celebrăm Marea Unire, o zi a victoriei solidarității peste timp.
Am omagiat de 1 Decembrie, alături de o parte dintre colegii din cadrul Organizației Județene Argeș a Partidului NAȚIUNE OAMENI ÎMPREUNĂ, Ziua Marii Uniri, înfăptuită prin voința politică a unor OAMENI și mai Mari, oameni care au știut să ne ofere, în acest fel, nu doar veritabile lecții de istorie, ci, mai ales, veritabile lecții de patriotism.
Celebrarea Marii Uniri, în contextul actual dezbinat și vid de simbolistica de facto a zilei, impune o reflecție mai profundă, iar stratul și substratul poporului român trebuie să conjuge primenirea clasei politice și să învețe să sancționeze impostura, corupția, minciuna și josnicia, scuturându-se de acest obicei miop de a alege răul cel mai mic.
La mulți ani României în care NOI să fim ÎMPREUNĂ!
La mulți ani “𝑅𝑜𝑚𝑎̂𝑛𝑖𝑒𝑖” care nu se află în România! La mulți ani, Români de pretutindeni!,  a declarat președintele executiv NOI, Francesco Ionel Șerban.
Ultimele Știri

Doliu în rândul medicilor din Câmpulung! Lacrimi și durere!

Doliu în rândul medicilor din Câmpulung! Lacrimi și durere! Astăzi am pierdut un medic care și-a făurit profesia mereu...

Alte știri din aceeași categorie