17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

VIDEO. Accident rutier, pe DN 73 la Schitu Golești. Au băgat spaima în ceilalți șoferi din trafic!

Alte Știri

VIDEO. Accident rutier, pe DN 73 la Schitu Golești. Au băgat spaima în ceilalți șoferi din trafic! Acest drum național pare a fi blestemat, foarte multe accidente rutiere fiind înregistrate pe acest tronson, aproape zilnic. Unii îl numesc o numesc șoșeaua morții, pentru că aici și-au pierdut frații, surorile sau părinții. Alții și-au pierdut iubiții sau iubitele.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...

Și de această dată, DN 73 a băgat spaima în șoferii care au tranzitat porțiunea de drum de pe raza localității Schitu Golești. La intrarea în satul Valea Pechii, azi la orele prânzului s-a produs un accident rutier din care a rezultat o victimă.

VIDEO. Accident rutier, pe DN 73 la Schitu Golești. Au băgat spaima în ceilalți șoferi din trafic!

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro

♬ Fire – Official Sound Studio

O femeie în vârstă de 74 ani aflată în autoturismul marca Logan a suferit un traumatism toracic. În urma evaluării, victima a fost transportată la spital de către un echipaj SMURD.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Un tânăr teribilist a pus bolidul pe plafon, pe DN 73 la Stâlpeni

Un autoturism marca Logan cu direcția de mers, Câmpulung spre Pitești a fost izbit pe partea dreaptă lateral față de către un conducător auto aflat la volanul unui VW înmatriculat în Brașov.

Se pare că șoferul din urmă nu s-a asigurat corespunzător, nu a acordat prioritate atunci când s-a încadrat pe banda de mers.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Așa ceva rar mai vezi! Trafic blocat pe raza localității Dragoslavele

Cei doi participanți la trafic s-au ales cu mașinile avariate iar femeia de 74 ani a ajuns pe mâna medicilor la spitalul municipal Câmpulung. Accidentul rutier a fost protocolat de cadrele Biroului Rutier din Câmpulung.

CITEȘTE ȘI. Tragedie într-o familie din Câmpulung. O femeie a fost găsită moartă în casă după mai multe zile

În urma cercetărilor și audierii conducătorilor auto, polițiștii vor putea stabili cine se face vinovat de producerea acestui accident rutier. Traficul pe acest tronson de drum s-a desfășurat cu dificultate până la îndepărtarea celor două autoturisme de pe partea carosabilă.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie