6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

VIDEO: Adrenalină cu… Mihaela Ivaşcu copilotul lui Florin Tincescu!

Alte Știri

VIDEO: Adrenalină cu… Mihaela Ivaşcu copilotul lui Florin Tincescu!

Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, al Primăriei Lerești și al Consiliului Județean Argeș, a organizat a VII-a ediţie a Trofeului Câmpulung Muscel 2018 –  Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.

La start s-au aflat peste 80 de  piloţi. Motoare turate, adrenalină, o competiţie automobilistică importantă, în care, unii piloţi au avut alături persoane care au vrut să ştie cum se vede traseul din postura de copilot.

Una dintre aceste persoane a fost Mihaela Ivaşcu, jurnalist la Ziarul din Muscel, care s-a urcat în maşina pilotată de Florin Tincescu. Mihaela Ivaşcu a obţinut mai multe locuri I la Cupa Presei la Tir, însă, aşa cum a precizat, caii putere o fascinează, iar o asemenea experienţă I se părea imposibil de realizat.

“Am vrut să văd cum este. Fascinant! Florin Tincescu a făcut spectacol pe traseu. Nu am cuvinte să exprim ce am simţit. Caii putere mă fascinează, mi-am dorit să fiu alături de un pilot adevărat, iar dorinţa mi s-a îndeplinit! Mă bucur că am trăit şi această experienţă. Le mulţumesc organizatorilor, lui Iulian Nicolaescu şi nu în ultimul rănd pilotului Florin Tincescu. Sper să obţină un rezultat bun la grupa sa”, a precizat Mihaela.

Pasul următor ar putea fi un salt cu paraşuta, spune Mihaela. Asta îşi doreşte, iar cum dorinţele par a i se îndeplini, este posibil să o vedem făcând şi acest salt.

Florin Tincescu, este un pilot care a pus mâna pe volan încă din copilărie. A fost pasionat de mic de maşini şi cum se putea altfel, din moment ce tatăl său i-a inspirat această dragoste încă de când s-a născut? „Tata este mecanic auto de ani buni. Pot spune că de mic l-am admirat când lucra şi el este responsabil pentru faptul că am ajuns să iubesc maşinile”, povesteşte el.

Florin spune că a fost descoperit de celebrul pilot de raliuri Bogdan Marişca, moment în care viaţa lui s-a schimbat radical. La numai 12 ani, Florin a considerat că este momentul să debuteze şi a făcut-o la Rallycrossul de la Piteşti, la care s-au înscris 30 de tineri piloţi. Imediat avea să simtă gustul victoriei, pentru că s-a impus în faţa tuturor şi a obţinut locul 1.

 

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie