3 C
Campulung Muscel
luni, 4 martie, 2024

VIDEO. Ce soartă crudă! A murit carbonizat în ajunul Crăciunului! Incendiu devastator

Alte Știri

VIDEO. Ce soartă crudă! A murit carbonizat în ajunul Crăciunului! Incendiu devastator. Acesta a izbucnit la o casă din comuna Stâlpeni.

Au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Incendiul s-a manifestat la întreaga locuință cu suprafața de aproximativ 60 mp.

Aceasta avea în componența zidăriei material lemnos, iar tavanele întregii case s-au prăbușit în interior.

VIDEO. Ce soartă crudă! A murit carbonizat în ajunul Crăciunului! Incendiu devastator

Pe timpul căutărilor pe sub dărâmături, din păcate, a fost găsit trupul neînsuflețit al unei persoane de sex masculin. În seara zilei de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la un incendiu care s-a produs la o locuință din comuna Stâlpeni.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, care au luat primele măsuri, pentru sprijinirea intervenției pompierilor argeșeni, în vederea stingerii incendiului.

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro #stalpeni

♬ Fire – Official Sound Studio

După stingere, un bărbat de 59 de ani, din aceeași localitate, locatar al imobilului (cu probleme medicale – imobilizat la pat) a fost găsit decedat.

În cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, cercetările fiind preluate de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, urmând ca pentru stabilirea cauzelor decesului să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale.

Ultimele Știri

De ce după recalculare e șoc la pensii? Exemplu, pensionari cu 27 ani lucrați, 5.500 lei pensie. Altul: 43 ani munciți, 3.100 lei

De ce după recalculare e șoc la pensii? Exemplu, pensionari cu 27 ani lucrați, 5.500 lei pensie. Altul: 43...

Alte știri din aceeași categorie