7.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 21 februarie, 2024

VIDEO. Cum arată noul DUSTER din 2024 care se vinde sub 20.000 de euro și chiar e WOW

Alte Știri

VIDEO. Cum arată noul DUSTER din 2024 care se vinde sub 20.000 de euro și chiar e WOW. Până și premierul Marcel Ciolacu care a făcut un test-drive astăzi prin curtea uzinei dacia din Mioveni a spus că mașina este bestială. Mai mult decât atât prim ministru a mai declarat că această mașină are un nivel uriaș la design. Tot de astăzi, Guvernul României a trecut pe singurul brand, respectiv Dacia.

Mai mult decât atât, Marcel Ciolacu a declarat-o mașina lui ca prim-ministru, adică noul Duster 3. Jurnaliștii de la Ziarul din Muscel au putut vedea noul Duster în toată splendoarea lui. Mașina va costa sub 20.000 euro pentru primul nivel de echipare și motorizare GPL.

VIDEO. Cum arată noul DUSTER din 2024 care se vinde sub 20.000 de euro și chiar e WOW

Vom mai avea pe lângă motorul de 1.0 GPL și o motorizare de 1.2 MHEV de 130 cai putere și tractiune 4×4, dar și motorul hibrid de 1.6 de 140 cai de pe Jogger. După cum vedeți ele sunt puse în ordine crescătoare: GPL simplu, mild hibrid și full hibrid. Gata, fără diesel.

Duster vine acum cu frână pe disc pe spate, faruri full LED, stopuri LED, un interior complet redesenat cu sistem multimedia bazat pe Android, scaune mai bune, un schimbător modern și un bord digital.

Vedem că s-a schimbat inclusiv usița de la rezervor. Platforma este nouă, motorizările sunt noi și automat sistemele de siguranță au avansat.

Ultimele Știri

Priviți distanța! Nu se apropie de Ea, le e frică că se ia!

Priviți distanța! Nu se apropie de Ea, le e frică ca se ia! La ora 12.00 a început dezbaterea...

Alte știri din aceeași categorie