7.2 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VIDEO: De ziua lor, copiii din Schitu Goleşti au primit… un teren de minifotbal!

Alte Știri

De Ziua Internaţională a Copilului, administraţia locală a comunei Schitu Goleşti, a inaugurat, alături de copii, un teren de sport. Lucrarea a fost realizată în centrul localităţii, pe terenul din spatele Căminului Cultural situat vis-a-vis de Primăria Schitu Goleşti.

Terenul are o suprafaţa de joc de 40×20 metri, gardul este înalt de 4,5 metri din plasă boldurată, sistemul de nocturnă este realizat cu 8 lămpi. Terenul poate fi utilizat pentru joc de minifotbal, dar şi pentru alte sporturi. Terenul a fost realizat din bugetul local, iar suma investită a fost de 157.000 lei. Acest teren poate fi folosit atât de elevii şcolii din comună, cât şi de echipa de fotbal a comunei.

Echipa Şcolii Schitu Goleşti.
Echipa Şcolii Berevoeşti.

Şi tinerii din comună şi nu numai, se pot relaxa pe terenul sintetic, iar taxa este modică. Pe timp de zi se percepe o taxă de 15 lei pe oră, iar pe timp de noapte taxa este de 30 de lei pentru o oră.

De Ziua Internaţională a Copilului, terenul a fost inaugurat printr-o partidă de minifotbal, în joc au intrat echipele şcolilor Schitu Goleşti şi Berevoeşti. După o partida disputată pe terenul nou inaugurat, primarul Tudorel Miriţă, alături de viceprrimarul comunei, Iulian Duţă, a premiat echipele şcolilor Schitu Goleşti şi Berevoeşti.

Câştigătorii acestui meci au fost toţi copiii, chiar dacă meciul a fost câştigat de echipa din Berevoeşti.

Ultimele Știri

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?

Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani? Codul Rutier...

Alte știri din aceeași categorie