VIDEO: Elevii școlii gimnaziale C.D Aricescu din Câmpulung au avut parte de o vizită supriză

VIDEO: Elevii școlii gimnaziale C.D Aricescu din Câmpulung au avut parte de o vizită supriză

Elevii școlii gimnaziale C.D Aricescu din Câmpulung au avut parte de o vizită supriză. Elevii din tribune i-au primit pe sportivii de la Academia de Fotbal Câmpulung cu o galerie ca la carte. Întâlnirea a avut la bază o inițiativă a oamenilor care iubesc sportul dar în primul rând fotbalul.

Academia de Fotbal Muscel este condusă de unul dintre fotbaliștii de marcă ai naționalei, de fundașul Gheorghe Mihali.

,,Nu a fost o zi normală pentru elevii școlii pentru că au întâlnit acești sportivi ci una specială. Pe terenul de fotbal s-au aflat nume sonore din fotbalul românesc și nu numai, jucători care au activat pentru echipa națională, cum ar fi Iulian Tamaș, fotbaliști care au jucat pentru cluburi îndrăznețe. Această întâlnire a fost pentru elevi îndemn la disciplină, acțiune, la competiție care duce la performanță.  Puterea exemplului crează modele”, a declarat directorul școlii Ciprian Neculăescu.

Elevii au avut ocazia să le adreseze o serie de întrebări sportivilor după care au primit autografe pe tricouri.

,,Proiectul nostru abia a început și lumea din oraș este entuziasmată. Aveți în față niște jucători care au activat la un nivel foarte înalt. Vă promitem că anul viitor ne vedem în liga a III-a și apoi în liga a II-a și tot așa. Am rămas impresionat de primirea care ne-ați făcut-o. Cel mai important lucru este să vă ocupați de școală și apoi de sport”, a declarat președintele clubului, Eduard Bână.

 

About The Author

Related posts