a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

VIDEO. Locul de la marginea Câmpulungului, bubuit mai rău ca în Ucraina

Alte Știri

Locul de la marginea Câmpulungului, bubuit mai rău ca în Ucraina. De acesta nimeni nu vrea să răspundă. Este atât pe teritoriul orașului de la poalele Mateiașului dar și pe zona localității Lerești.

Zeci de cititori ne-au scris la redacție despre UFET Voinești. 

În sensul că această clădire este pericol public. Stă să se prăbușească peste trecători sau peste mașinile care trec prin zona respectivă.

În urma unei vizite în zonă, am explorat fosta Unitate Forestieră de Exploatare și Transport (UFET) din satul Voinești, devenită ulterior Foresta Muscel. Clădirile administrative sunt abandonate și nu există nicio urmă de activitate.

Am găsit o clădire care stă să se prăbușească. Doamne ferește să pice pe oameni sau animale. Copiii din zonă se joacă prin aceste locuri, iar multe animale vin la păscut.

VIDEO. Locul de la marginea Câmpulungului, bubuit mai rău ca în Ucraina

Din alte clădiri s-a furat fierul vechi, până au picat peste ei, ne-au spus cititorii. Acum sunt bubuite mai rău ca în Ucraina.

Am descoperit deșeuri ascunse, cărora li s-a dat foc pentru a li se șterge urma. Mulți oameni de afaceri aduc aici tot felul de mizerii. Pentru a scăpa de ele. Sunt împrăștiate pe iarbă. Este foarte grav ce se întâmplă! Și pe nimeni nu interesează!

Fosta Foresta Muscel, transformată în groapa de gunoi a Câmpulungului, de niște inconștienți! Mai precis cei care locuiesc la blocurile de la ARO vin și aruncă gunoaiele în canalizare! Sunt aproape pline după cum se vede pe imagini!

Locuitorii din zonă au făcut sesizări pe la toate autoritățile statului român. Toți ridică din umeri. Dau vina că este o firmă în insolvență și aceștia trebuie să se ocupe de protejarea locului.

Iar în prezent este dezastru pe zeci de metri pătrați. Oamenii trec pe aici pentru a scurta drumul spre Lerești. Mare curaj au, sincer!

Ultimele Știri

Cum să îți setezi mașina de spălat și uscătorul de rufe ca să consume foarte puțini kWh

Cum să îți setezi mașina de spălat și uscătorul de rufe ca să consume foarte puțini kWh. Baia este unul...

Alte știri din aceeași categorie