-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

VIDEO. Mare sărbătoare la Călinești. S-au împlinit 635 de ani de la prima atestare documentară a localității

Alte Știri

VIDEO. Mare sărbătoare la Călinești. S-au împlinit 635 de ani de la prima atestare documentară a localității.

Cu această ocazie, au fost organizate o serie de activități culturale, sub egida “Festivalul Florilor de mai”.
Zilele au inclus un program diversificat. Și anume cu concerte de muzică populară, activități sportive și pentru copii, focuri de artificii și o tombolă.

VIDEO. Mare sărbătoare la Călinești. S-au împlinit 635 de ani de la prima atestare documentară a localității

Au fost invitați din țară, din județ, dar și din străinătate, din Ucraina, Republica Moldova și din Comrad-Găgăuzia. O prezență surpriză și deosebit de agreabilă a fost primarul din comuna geamănă Călinești din Republica Moldova.
Alături de consilierii județeni, parlamentari, primarii din orașele și comunele din zona limitrofă, la eveniment a fost prezent și primarul din Călinești-Oaș din Satu Mare.

Primarul Mihai Georgescu este un exemplu de bună practică în zona eficienței administrative, pentru că în acești trei ani de zile s-au concretizat foarte multe proiecte.

Desigur, a fost o muncă a #echipei din Consiliul Local, la care Consiliul Judetean Arges și parlamentarii PSD Arges, precum și primarii din localitățile limitrofe, au răspuns întotdeauna pozitiv. Sunt convins că vom continua în acest ritm derularea de investiții și în anii următori.
La mulți ani locuitorilor comunei Călinești, oameni gospodari și implicați, pe care îi apreciez în mod deosebit!, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Bughiu prezent la eveniment.
Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie