17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

VIDEO. Nebunii fac legea pe străzile din Câmpulung Muscel. Sunt liberi ca păsările Cerului

Alte Știri

VIDEO. Nebunii fac legea pe străzile din Câmpulung Muscel. Sunt liberi ca păsările Cerului. Un bărbat, cunoscut ca fiind un om al străzii sub influența alcoolului s-a aruncat în fața mașinilor și nu a mai vrut să plece de acolo. S-a întâmplat chiar în apropierea spitalului municipal din Câmpulung.

Speriați șoferii au oprit mașinile și s-au dat jos să vadă ce se întâmplă. Bărbații mai musculoși l-au ridicat și l-au pus pe trotuar. Surprize, surprize, boschetarul s-a aruncat din nou și tot așa a ținut-o. Claxoane, coloane de mașini pe ambele sensuri și omul străzii tăvălit pe asflat. După mai multe rugăminți și amenințat de șoferi că va fi chemată Poliția s-a dat la o parte pentru cei prezenți la acel moment în trafic. Ce s-a întâmplat după, nu se mai știe.

Probabil același tablou în alt loc. Dacă nu a fost cazat la spitalul municipal Câmpulung unde se adăpostesc boschetarii pe timpul nopții. Autoritățile locale nu le pun la dispoziție locuințe, dar le găsesc un acoperiș deasupra capului în această unitate spitalicească. E plin de ei. Dar mai și crează multe probleme cadrelor medicale de aici. Urinează pe unde apucă. Mânjesc pereții cu fecale și nimănui nu îi pasă.

VIDEO. Nebunii fac legea pe străzile din Câmpulung Muscel. Sunt liberi ca păsările Cerului

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ G.A.B – Official Sound Studio

Vorbim aici de cei de la Asistență Socială care stau frumos în funcții plătite pe bani mulți. Nici pe Mierla Câmpulungului nu o aud. Femeia care a sperit tot în jur. Polițiști, judecători, avocați, angajații primăriei Câmpulung, localnici. Sute de oameni sunt terorizați aproape non-stop.

Femeia are multe probleme de sănătate dar e liberă pe străzi. Însoțitorul ei îi dă drumul ca să câștige bani din cerșit. Mai ales în fața supermarketului Kaufland. Și pe acolo i-a băgat în sperieți pe coordonatorii supermarketului. Cui îi pasă. Polițiștii au trimis-o în nenumărate rânduri la un spital de specialitate, dar și aici o țin, cât o țin apoi îi dau drumul. Medicii cei puțin fug când o văd.

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel #campulung_muscel

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

Cei de la Ambulanță sunt îngroziți de miros. Hello, șeful Asistenței Sociale din Câmpulung poate citești acești articol. E plin orașul de nebuni și tu îți iei salariu degeaba…Și în niciun caz minim pe economie…Aștepți ca Mierla Câmpulungului să facă o crimă, că tot umblă non stop cu un cuțit periculos în mână, între instituțiile Statului ca să se întâmple ceva, adică să scăpăm toți de ea? Sau oamenii din Câmpulung terorizați de acești nebuni într-o zi să îți ceară demisia?

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie