10.2 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Video. Nebuniiiiieeeeeee! Au apărut vizitatori noi la Mall-ul din Câmpulung Muscel. Noaptea ca hoții!

Alte Știri

Video. Nebuniiiiieeeeeee! Au apărut vizitatori noi la Mall-ul din Câmpulung Muscel. Noaptea ca hoții! Cea mai tare apariție la ceas de seară. O turmă de vaci de lux. Grav este că proprietăților nu le pasă.

Cei din zonă spun că aceste vaci își fac apariția de mai mult timp în zonă, iar mai mult decât atât au distrus spațiile verzi din zonă.

Ziarul din Muscel a lansat canalul de WhatsApp. Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai importante știri ale zilei

Pentru a accesa canalul , ai link-ul AICI. Așa că lectură plăcută și promitem să te ținem la curent cu pulsul lumii în care trăim.

Video. Nebuniiiiieeeeeee! Au apărut vizitatori noi la Mall-ul din Câmpulung Muscel. Noaptea ca hoții!

Cum Poliția Locală doarme, nici cetățenilor nu le pasă foarte tare. Niciunul nu a pus mâna pe telefon să anunțe municipalitatea pentru a se identifica proprietarul acestor animale lăsate abandonate.

Câmpulungenii sunt buni de criticat doar pe site-urile de socializare. Cam atât. Spirit civic nu există! Și ne mai plângem că avem un oraș din Evul Mediu.

La Mall-ul din Câmpulung este o investiție privată, s-au investit mii de euro, iar animalele au stricat parcarea cu mizeria pe care o lasă în urmă. Mai mult decât atât s-au agățat de arborii decorativi așa cum se poate vedea și în imagini.

Acestea spun mai multe decât cuvintele noastre!

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie