VIDEO: ,,Sărbătorim Împreună România”, un spectacol al elevilor din Câmpulung

VIDEO: ,,Sărbătorim Împreună România”, un spectacol al elevilor din Câmpulung

,,Sărbătorim Împreună România”, un spectacol al elevilor din Câmpulung. Elevii de la școala Nanu Muscel din Câmpulung au demonstrat că simt împreună românește și s-au bucurat alături de cadrele didactice și părinți cu ocazia Zilei Naționale a României.

Cu acest prilej au organizat miercuri, 27 noiembrie de la ora 17.00 în sala de festivități a primăriei Câmpulung un spectacol ,,Sărbătorim Împreună România”. Cu această ocazie corul școlii, corul părinților și al cadrelor didactice au interpretat melodii patriotice.

Evenimentul a fost prezentat de Antonia Simionovici, elevă în clasa a VIII-a. Elevii Bianca Damian, Maria Aldea, Giulia Nonoșel, Andreea Vorovenci, Patrick Stoica, Aron Rusei, Ana Ilinca Atomei, Sofia Coleșică, petru Bunoiu, Anastasia Boarță Anghel, Ana Zafiu, Daria Balcă, Nicoleta Croitoru, Bianca Popescu, David Slăniloiu, Maria Gheorghițoiu au recitat poezii și interpretat diverse melodii. A fost realizat și un montaj literar muzical, a avut loc o paradă a costumelor populare.

Evenimentul a debutat cu imnul național al României. Tot în cadrul evenimentului a mai avut loc o expoziție tematică denumită Sus inima, români! Culoare și simbol de 1 Decembrie realizată de profesorul Daniel Oprescu și portul poluar românesc, expoziție realizată de profesorul Brăgărea Mariana și profesorul Anca Pîtea.

About The Author

Related posts