VIDEO: Simona Bucura Oprescu – în România de la Argeș se construiesc spitale

VIDEO: Simona Bucura Oprescu – în România de la Argeș se construiesc spitale

Deputatul Simona Bucura Oprescu, ca niciodată vizibil emoționată a vorbit în fața invitaților de seamă ai primarului Ion Georgescu la seminarul organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia pe teme de actualitate din domeniul medical înainte de recepția instituției sanitare construită cu fonduri de stat de la zero.

Deputatul Simona Bucura Oprescu a declarat că în România de la Argeș se construiesc spitale. În activitatea parlamentară deputatul a avut ocazia să fie printre oamenii din județ. Cu toții au tras un semnal de alarmă vis-vis de spitale din județ. Acum a fost construit un nou edificiu care va salva viețile copiilor, părinților și bunicilor noștri.

Aducem la cunoștință că noul spital are 6 etaje și este dotat inclusiv cu compartiment de Primiri Urgențe și de Terapie Intensivă, bloc operator cu 4 săli de operație.
Edificiul este construit conform celor mai exigente norme europene în domeniu – dotat cu aparatură medicală de top, unde se vor implementa tehnologii medicale moderne.
Acesta reprezintă cel mai important proiect realizat în Mioveni, în cei 30 de ani de existență ai acestui oraș industrial.

 

About The Author

Related posts