VIDEO: Surprize la deschiderea noului an școlar la C.D Aricescu!

VIDEO: Surprize la deschiderea noului an școlar la C.D Aricescu!

Surprize la deschiderea noului an școlar la C.D Aricescu! Bucurie și emoții puternice în prima zi de școală la instituția de învățământ din Câmpulung, C.D Aricescu. Noul director i-a întâmpinat pe elevii, părinții, bunicii, profesorii prezenți pe stadionul școlii cu un mesaj la început de an școlar.

La eveniment a participat și primarul Liviu Țâroiu alături de alți directori de la instituțiile din Câmpulung, foști absolvenți ai școlii. A fost prezent Sergiu Cicu, fost absolvent, directorul spitalului Câmpulung, Nicolaie Alexe, directorul ADP, Bogdan Pătru.

,,A sunat clopoțelul, suntem din nou împreună, pentru începerea noului an școlar 2019-2020. Am emoții pentru că în această dimineață sunt în fața dumneavoastră nu în calitate de dascăl cum mă știați pe mine, ci ca director. O funcție importantă pentru această școală pentru ca împreună să construim ceva frumos”, a declarat actualul director Ciprian Neculăescu.

După slujba oficiată de preoții din Câmpulung, elevii școlii gimnaziale C.D Aricescu au intrat în clase iar surprizele au fost pe măsură.

About The Author

Related posts