16.8 C
Campulung Muscel
marți, 18 iunie, 2024

VIDEO. Voina luată cu asalt de mii de turiști. Grătare sfârâind

Alte Știri

Voina luată cu asalt de mii de turiști. Grătare sfârâind. Vremea frumoasă a ținut cu petrecăreții. Nu e loc să arunci un ac în cel mai minunat loc din nordul județului Argeș.

Sute de persoane au ieșit la iarbă verde pentru că vremea a ținut cu ei. Au ales ca loc de distracție zona de la Lerești-Voina. Sute de grătare au sfârâit de la mici și cârnați pe marginile râului Târgului.

VIDEO. Voina luată cu asalt de mii de turiști. Grătare sfârâind

@ziaruldinmuscel

♬ Cidro Vs Kluthuk – Waru Leaf

Cei mai petrecăreți au încins pe iarba verde hore și sârbe de a răsunat toată valea. Weekend, de weekend petrecăreții ies la iarbă verde bucurându-se de peisajul superb al zonei de când s-a terminat Pandemia. Turiștii au venit în zonă pentru a petrece un 1 Mai muncitoresc, cu mici și bere.

@ziaruldinmuscel

♬ Cidro Vs Kluthuk – Waru Leaf

Turiștii beneficiază de toate condițiile, atât de apă curată cât și de soare, fără să-i bruieze nimeni. A fost soare dar destul de rece, zăpada încă mai este pe crestele munților. Peisajul este de vis.

CITEȘTE ȘI. Lumeee, lumeee, trei zile de Festival în camping la Voina

Cei care au ales să petreacă weekendul prelungit în Voina au parte și de un Festival. Se numește Amurg și este organizat în zona de camping. Distracția este garantată.

Ultimele Știri

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut. După...

Alte știri din aceeași categorie