22.9 C
Campulung Muscel
joi, 18 iulie, 2024

Vin bani mulți, mulți de la Stat. Cine sunt românii norocoși care vor beneficia de noul ajutor

Alte Știri

Vin bani mulți, mulți de la Stat. Cine sunt românii norocoși care vor beneficia de noul ajutor. Potrivit unui proiect legislativ votat de Senat, persoanele și familiile care au venituri mici vor beneficia de un ajutor  în valoare de 750 de lei în anul 2024. Această măsură vine în ajutorul românilor care nu au posibilitatea de a cumpăra și de a monta repartitoare de căldură.

Românii vor avea mai mult timp la dispoziție pentru montarea repartitoarelor în apartamente. Proiectul prevede și amânarea termenului actual. Noua dată ce a fost stabilită pentru montarea repartitoarelor este 31 decembrie 2024.

Acest proiect legislativ propune acordarea unui sprijin temporar aferent anului 2024 categoriilor de persoane vulnerabile. Pentru compensarea costului aferent achiziţiei şi montării unor sisteme de repartizare a costurilor cu energia termică. Trebuie să fie imobile de tip condominiu racordate la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică sau dotate cu o sursă proprie locală de producere a energiei termice.

Vin bani mulți, mulți de la Stat. Cine sunt românii norocoși care vor beneficia de noul ajutor

Banii vor fi acordați pentru fiecare locuinţă/gospodărie doar după montarea repartitoarelor. Trebuie menionat însă faptul că montarea trebuie să se facă de o firmă autorizată. Banii vor fi acordați pe baza unui proces verbal de montare şi a facturii emise de montator. Acest ajutor va putea fi utilizat până la data de 27 decembrie 2024, potrivit Mediaflux.ro.

Ultimele Știri

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă

Cât costă un mic și o bere la zilele caniculare ale Câmpulungului din Muscel? Se face baie în spumă....

Alte știri din aceeași categorie