VIRGIL BACIU: ,,Voi asfalta 500 de kilometri de drum județean în primii 4 ani de mandat”

VIRGIL BACIU: ,,Voi asfalta 500 de kilometri de drum județean în primii 4 ani de mandat”

În cadrul conferinței de presă săptămânale a organizației județene a PMP, atât președintele acesteia, Cătălin Bulf, cât și candidatul partidului pentru șefia Consiliului Județean, Virgil Baciu, au prezentat soluții pentru revitalizarea turismului în Argeș.

„Argeșul are un potențial turistic uriaș și mă întreb de ce administrațiile de până acum nu au asfaltat, de exemplu, acel drum județean de vreo 30 de kilometri care pleacă de la Nucșoara până sub Vârful Moldoveanu, la Stâna lui Burnei, sau acel drum care pornește din același loc spre Iezer-Păpușa.

Noi le vom asfalta și astfel vom revitaliza și tabăra de la Nucșoara care acum e într-o stare deplorabilă. Am fost recent vreo 10 kilometri pe drumul spre  Moldoveanu și e jalnic”, a spus Cătălin Bulf.

La rândul său, Virgil Baciu a anunțat că ambele drumuri sunt cuprinse în cei 500 de kilometri de drumuri județene care vor reabilitate dacă va deveni președinte al Consiliului Județean. „Cele două drumuri fac parte din programul meu de asfaltare a 500 de kilometri de drum județean în primii 4 ani de mandat. Vă dați seama că odată cu realizarea autostrăzii spre Sibiu, toți turiștii din București, pentru că Bucureștiul e cel mai mare bazin turistic al țării, vor veni și vor descărca traficul la Curtea de Argeș pentru a vizita nordul județului, cum să meargă mai departe dacă nu au drumuri? Voi face și la județ ce am făcut la Corbi, toată partea de nord va deveni o puternică zonă turistică. Peste doi ani Corbi va fi stațiune turistică de interes național, ce am făcut acolo voi transpune și la nivel județean”, a anunțat Virgil Baciu.

About The Author

Related posts