11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

Vom avea un aeroport multifuncţional, în zona Muscel?

Alte Știri

Conform strategiei teritoriale de dezvoltare integrată a zonei Argeş-Muscel, elaborată de Consiliul Judeţean, autorităţile au în vedere dezvoltarea infrastructurii pentru servicii de transport aerian. Pe lângă modernizarea aerodromului de la Geamăna (Bradu) şi realizarea unor heliporturi la spitalele din Piteşti şi Mioveni, planul prevede şi amenajarea unui aeroport multifuncţional în zona Muscel. ,,Pentru acest proiect ar fi nevoie de circa 40 milioane euro. Acesta ar fi primul aeroport din judeţ, însă nu va deservi aeronave de mari dimensiuni. În perspectiva dezvoltării turistice a judeţului, o astfel de investiţie este binevenită”, a declarat preşedintele interimar, Florin Tecău.

Se lucrează la proiectul aeroportului!

Conform unor surse de încredere care ne-au rugat să nu le facem publice, deocamdată, la sfârşitul anului 2013, câţiva reprezentanţi ai transportului aerian s-au prezentat la instituţiile abilitate din zona Muscel, pentru a stabili terenurile care s-ar preta, la construcţia unui aeroport multifuncţional. Solicitanţii au pus la dispoziţia acestora, toată infrastructura de care au avut nevoie, mai mult decât atât au găsit şi soluţii profitabile şi în prezent se lucrează la studiul de fezabilitate, aspect făcut public chiar de preşedintele interimar, Florin Tecău.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie