33.5 C
Campulung Muscel
vineri, 12 iulie, 2024

Vouchere de energie. Ce se întâmplă cu acestea la începutul lunii septembrie

Alte Știri

Vouchere de energie. Ce se întâmplă cu acestea la începutul lunii septembrie. Românii care au venituri mici primesc încă de voucherele de energie, un ajutor pentru plata facturilor. Se pare că următoarea tranșă de bani intră la începutul lunii septembrie, informează bugetul.ro.

Românii cu venituri mici trebuie să primească la începutul lunii septembrie următoarea tranșă pentru voucherele de energie. Un număr total de aproximativ 1.4 milioane de persoane vor primi acești bani în vederea achitării facturilor la energie sau căldură.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Vouchere de energie. Ce se întâmplă cu acestea la începutul lunii septembrie

Ultima tranșă primită de românii care au venituri mici a fost în luna februarie a acestui an. Cardurile pentru încasarea ajutoarelor vor fi emise și distribuite de Compania Națională Poșta Română. Listele cu beneficiari vor fi realizate printr-un parteneriat între Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, Ministerul de Finanțe, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Telecomunicații. Mai mult decât atât, voucherele de energie trebuie folosite până la data de 31 decembrie 2023.

Ultimele discuții arată că Guvernul ia în considerare eliminarea plafonării prețurilor la energie. Vestea nu este deloc bună pentru românii cu venituri mici, având în vedere că facturile se vor dubla. Asociația Energia Inteligentă a realizat o analiză care arată câți bani vor plăti românii în plus la facturi.

Ultimele Știri

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite....

Alte știri din aceeași categorie