0.7 C
Campulung Muscel
vineri, 8 decembrie, 2023

Vrei noul model Dacia Duster? Cât e rata, de fapt dacă îl cumperi în leasing pe 5 ani

Alte Știri

Vrei noul model Dacia Duster? Cât e rata, de fapt dacă îl cumperi în leasing pe 5 ani. Noul model Dacia Duster poate fi alegerea perfectă pentru cei care vor să își achiziționeze o mașină. Care este însă prețul cu TVA inclus și ce mai trebuie să știe cei care își doresc să cumpere acest model?

Dacă vrei să cumperi noul model Dacia Duster Extreme TCE 150 4×4 în leasing pe 5 ani, află că există două pachete de care te poți bucura. Înainte de asta este bine să știi însă prețul pentru un astfel de autoturism.

Vrei noul model Dacia Duster? Cât e rata, de fapt dacă îl cumperi în leasing pe 5 ani

Conform site-ului oficial al celor de la Dacia, noul model Dacia Duster TCE 150 4×4 costă, prin programul Rabla 2023, 21.300 de euro, cu TVA inclus. În ceea ce privește finanțarea, există două pachete.

Primul este Dacia Avantaj. Prin intermediul acestui program, poți să cumperi noul model Dacia Duster în leasing pe 5 ani. Rata lunară este una fixă de 1.204 lei. Atât ai de plătit dacă vrei să faci această achiziție. Totodată, în acest preț intră și mai multe avantaje. Este vorba de revizii timp de 5 ani, alături de asistență rutieră, dar și garanție pe aceeași perioadă de timp. Clienții mai trebuie să știe că dobânda este de asemenea fixă, de 8,9%.

În același timp, mai este nevoie și de un avans de 26.122 lei. Mai există și al doilea pachet dacă vrei să iei noul model Dacia Duster în leasing pe 5 ani de zile. Pachetul este Dacia All Inclusive.

Totuși, pentru acest pachet, rata fixă lunară este ceva mai mare. Clienții au de plătit o rată lunară fixă de 1.876 lei. La aceasta se mai adaugă și reviziile, timp de 5 ani de zile, dar și asistența rutieră, alături de garanție.

La fel ca și la pachetul interior, dobânda este una fixă, de 8.9%. Avansul pe de altă parte este ceva mai mare. Mai exact, clienții au nevoie de suma de 28.936 lei înainte să facă achiziția. Diferența dintre cele două pachete o face reducerea de finanțare, care la cel de-al doilea pachet este 0, dar și plata reziduală, care la fel, este de 0 lei.

Ultimele Știri

Când vor avea toți pensionarii ȘOCUL vieții! Anunțul șefului Casei de Pensii

Când vor avea toți pensionarii ȘOCUL vieții! Anunțul șefului Casei de Pensii. Guvernul a anunțat cum calculezi ce pensie...

Alte știri din aceeași categorie