-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Zeci de țestoase marine verzi, specie pe cale de dispariție, găsite cu gâtul tăiat și sângerând

Alte Știri

Cel puțin 30 de țestoase marine verzi, specie pe cale de dispariție, au fost găsite moarte pe o plajă din apropierea insulei japoneze Kumejina, multe fiind înjunghiate în gât, scrie CNN.

Localnicii de pe insula Kumejina au descoperit ţestoasele joia trecută, după ce mareea joasă a scos la iveală cadavrele.

O companie de pescuit a recunoscut că a rănit animalele pentru a le scoate din plasele de pescuit, a anunţat site-ul de ştiri Mainichi, scrie BBC.

Biologii marini şi alţi angajaţi de la Muzeul Ţestoaselor Marine de pe insulă s-au dus pe plajă după ce au fost descoperite ţestoasele, dar cele mai multe muriseră deja. Câteva ţestoase aveau răni cauzate de înjunghiere la baza gâtului, iar altele aveau înotătoarele tăiate. Imaginile publicate de muzeu arată animalele plutind în apa puţin adâncă. “Nu am mai văzut aşa ceva până acum. Este extrem de dificil să procesezi asta”, a spus un angajat al muzeului.

Poliţia investighează acuzaţiile de cruzime împotriva animalelor, a comunicat un oficial de la secția de poliție Naha din Okinawa. Unele dintre țestoase au fost găsite sângerând și abia respirând, a spus acesta, potrivit CNN. Aveau răni în jurul gâtului, iar primele concluzii au fost că rănile ar fi putut fi cauzate prin tăiere cu o lamă. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie