21.3 C
Campulung Muscel
marți, 25 iunie, 2024

Zodiacul Ţigănesc! Află care ţi-e destinul şi norocul în viaţă!

Alte Știri

Puterea de predicţie din cultura ţigănească este cunoscută de toată lumea, de la cei care cred în ea la scepticii cărora, de fapt, le este teamă să creadă tocmai pentru multe dintre prevestiri se dovedesc a fi adevărate. Din acest motiv nu ar trebui să ignorăm horoscopul ţigănesc. Acest zodiac ne arată la ce suntem predispuşi în viitor, la ce oportunităţi ni se ivesc. Secretul succesului constă însă în alegerile pe care le face fiecare om pus în faţa situaţiile de care, chiar şi atunci când încercăm să le evităm, nu putem scapă.

PUMNALUL – 21 martie – 20 aprilie

Semnul zodiacal ţigănesc al Pumnalului este echivalentul Berbecului în horoscopul european. În vechime, cu pumnalul nomazii îşi croiau drum prin hăţişurile codrilor şi tot cu el se apărau de sălbăticiuni şi de omul viclean. Despre cei născuţi în zodia Pumnalului se spune că nu cunosc frica şi că le place să fie mereu cei dintâi. Caută mereu să fie învingători. Sunt loiali familiei, neamului, prietenilor şi nu precupeţesc nici un efort pentru a-i proteja pe cei dragi.

COROANA – 1 aprilie – 20 mai

Semnul zodiacal ţigănesc al Coroanei este echivalentul Taurului în horoscopul european. Oamenii născuţi sub acest semn au determinarea de a face bani. Muncesc mult, cu mâinile, dar şi cu mintea. Chiar dacă nu vor avea avuţii de la început, le vor dobândi. Coroana înseamnă: aur, salbe, bănet. De aceea este bine să înveţe ce înseamnă cumpătarea şi dărnicia. Să nu adune doar pentru ei, ci să şi împartă ceea ce dobândesc.

SFEŞNICUL – 21 mai – 20 iunie

Semnul zodiacal ţigănesc al Sfeşnicului este echivalentul Gemenilor în horoscopul european. Sfeşnicul este cel care răspândeşte lumina şi alungă întunericul. Prin urmare, nativii zodiei sunt şi ei „purtători de lumină”. Sfeşnicul este simbolul cunoaşterii şi al înţelepciunii, asta denotă că aceştia vor fii oameni cu drag de învăţătură, care vor ajunge departe pe drumul destinului datorită acumulării, asimilării de noi şi noi informaţii. Pot fi dascăli pricepuţi, dar şi scriitori, filosofi ori lideri spirituali.

ROATA – 21 iunie – 21 iulie

Semnul zodiacal ţigănesc al Roţii este echivalentul Racului în horoscopul european. Despre nativii din Roată se spune că sunt marcaţi de instabilitate. Persoane mereu în mişcare, greu îşi vor afla un loc al lor. Vor fi deschizători de drumuri, vor rezista la toate provocările unui drum, vor avea iniţiative, vor scormoni, vor deschide drumuri noi în domeniul în care lucrează. Li se potrivesc meserii care presupun multe deplasări – eventual în străinătate.

STEAUA – 22 iulie – 22 august

Semnul zodiacal ţigănesc al Stelei este echivalentul Leului în horoscopul european. Cei născuţi în acest semn sunt cei mai norocoşi dintre zodii. Sunt destinaţi să strălucească. Sunt stea care luminează şi stea care călăuzeşte. Sunt lideri prin excelenţă şi mai mult decât atât nu vor trece prin viaţă neobservaţi. Vor excela în orice domeniu în care şi-ar dori să profeseze, dar vor fi de asemenea buni copii, buni parteneri la drum lung, buni părinţi.

CLOPOTUL – 23 august – 22 septembrie

Semnul zodiacal ţigănesc al Clopotului este echivalentul Fecioarei în horoscopul european. Pot fi descrişi cu uşurinţă ca nişte oameni disciplinaţi. Punctuali, nu vor rata niciodată termenele pe care le au de atins. Răzbătători, vor face faţă oricăror greutăţi şi vor depăşi orice piedici. Sunt predestinaţi să ocupe funcţii în societate sau în profesie.

MONEDA – 23 septembrie -22 octombrie

Semnul zodiacal ţigănesc al Monedei este echivalentul Balanţei în horoscopul european. Zodie duală, Moneda spune că nativii vor avea două feţe şi sunt mereu în căutarea liniei de mijloc, a echilibrului. Mulţi nativi vor face uşor carieră în justiţie, iar aceia care vor alege alte profesii se vor dovedi conştiincioşi şi tenace în rezolvarea sarcinilor ce le revin.

CUŢITUL – 23 octombrie – 21 noiembrie

Semnul zodiacal ţigănesc al Cuţitului este echivalentul Scorpionului în horoscopul european. Cei născuţi sub acest semn sunt caracterizaţi prin agerimea minţii şi iuţeala trupului. Ar fi calităţi nobile, dacă nu ar fi, de asemenea, impulsivi, iuţi la mânie, nestăpâniţi. Cei din zodia Cuţitului nu au răbdare când îşi doresc ceva – mai cu seamă dreptatea, pe care şi-o fac singuri, în ciuda regulilor şi a legilor. Mai sunt, de asemenea, dornici de libertate.

TOPORUL – 22 noiembrie – 21 decembrie

Semnul zodiacal ţigănesc al Toporului este echivalentul Săgetătorului în horoscopul european. Sunt recunoscuţi pentru capacitatea lor de a găsi soluţii chiar şi acolo unde oricine altcineva ar renunţa. Duşmanii lor trebuie să se ferească, pentru că el nu pregetă să-i lovească cu putere. Iubesc libertatea tot atât de mult precum iubesc… dragostea.

POTCOAVA – 22 decembrie – 20 ianuarie

Semnul zodiacal ţigănesc al Potcoavei este echivalentul Capricornului în horoscopul european. Cei născuţi sub semnul potcoavei sunt consideraţi cei mai norocoşi din lume, şi nu neapărat pentru că ar avea parte de bogăţii şi de glorie. Nu le vine nimic din cer, pentru tot ce au vor munci, în unele etape ale vieţii lor vor munci chiar din greu, dar trebuie spus că ei au ceva mai de preţ decât banii: au parte de fericire. Cei puţini dintre ei care nu vor atinge dragostea visată, se vor cufunda în muncă, pentru a nu trăi dezamăgirile şi depresia.

CUPA – 21 ianuarie – 19 februarie

Semnul zodiacal ţigănesc al Cupei este echivalentul Vărsătorului în horoscopul european. Cei născuţi sub acest semn sunt persoane foarte flexibile, care reuşesc să se adapteze uşor situaţiilor diferite pe care le au de traversat în viaţă. Nu se tem de schimbări, pentru că au abilitatea de a le ţine în frâu, de a le controla. Nativii din Cupă sunt probabil cei mai intuitivi din întreg zodiacul. Ceea ce-şi doresc cu precădere de la viaţă este dragostea. Dacă este să aibă o meteahnă, atunci vorbim despre neputinţa de a încheia unele acţiuni pe care le încep.

CAPELA – 20 februarie – 20 martie

Semnul zodiacal ţigănesc al Capelei este echivalentul Peştilor în horoscopul european. Nativii zodiei se remarcă prin capacitatea de a oferi, necondiţionat, iubire şi devotament. Cei născuţi sub acest semn se raportează la lume prin intermediul sentimentelor. Bunătatea lor nu este însă percepută la acelaşi nivel de ceilalţi şi nu de puţine ori ajung să fie victime ale răutăţii semenilor.

 

Ultimele Știri

La Lerești au fost două zile de sărbătoare. Primarul Toader i-a bucurat pe locuitorii comunei!

La Lerești au fost două zile de sărbătoare. Primarul Toader i-a bucurat pe locuitorii comunei! Ministrul Muncii și Solidarității Sociale...

Alte știri din aceeași categorie