16 permise de conducere au fost reţinute de poliţiştii argeşeni!

16 permise de conducere au fost reţinute de poliţiştii argeşeni!

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai  structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 155 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 43.775 de lei, au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 16 permise de conducere şi au fost retrase 6 certificate de înmatriculare.

În ziua de 2 februarie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Curtea de Argeş l-au depistat pe B.I., de 26 de ani, din comuna Bascov, care conducea un autoturism pe D.N.7C, pe raza com. Albeștii de Argeș, şi tracta o semiremorcă neînmatriculată.

Din verificări, polițiștii au stabilit că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal.

În noaptea zilei de 2 spre 3 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș l-au depistat pe G.V., de 28 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe Bd. Basarabilor, din municipiul Curtea de Argeș, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la Spitalul Curtea de Argeș unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

În data de 02 februarie a.c., polițiștii Formațiunii Ordine Publică Costești au depistat un minor, de 15 ani, din orașul Costești care conducea un moped neînmatriculat pe str. Zorile, din localitate, fără a poseda permis de conducere.

În cauză  a fost întocmit dosar penal conform art 334 și 335 din Codul Penal.

About The Author

Related posts