7 cățeluși de trei zile aruncați la gunoi, în centrul orașului!

7 cățeluși de trei zile aruncați la gunoi, în centrul orașului!

Din ce în ce mai mulți musceleni au început să abandoneze, căței sau pui nou-născuți, pisici, pe la tomberoane sau în jurul magazinelor mari din Câmpulung. Recent 7 cățeluși, de doar 3 zile au ajuns într-o pungă de plastic la tomberoanele din centrul orașului. Nu se știe cine este persoana care a putut face acest lucru, dar se poate afla deoarece există camere de supraveghe amplasate în zonă.

Ce nu știu muscelenii, că abandonul cățeilor, despărțirea puilor de mamă până la vârsta de 8 săptămâni și abandonul acestora constituie INFRACȚIUNE  și se pedepsește conform legii nr.205 din 2004 cu închisoare de la șase luni, la trei ani sau amendă penală de la 1.000 – 10.000 lei. Cățelușii au fost găsiți de redcatorii Ziarului din Muscel și duși la adăpostul Anima din Câmpulung.

Facem cunoscut faptul că anul trecut, redactorii Ziarului din Muscel au găsit zeci de câini și pisici abandonate în zona Muscel. Mulți dintre ei au fost salvați cu ajutorul celor de la adăpostul Anima, dar acest lucru nu este o soluție!

Facem un apel pe această cale către musceleni să nu mai abandoneze câinii și pisicile, pe unde apucă pentru că acest lucru constituie INFRACȚIUNE și vom solicita sprijinul oamenilor legii, fără nicio ezitare ori de câte ori este nevoie, pentru a stopa acest abandon care a devenit o îndeletnicire a muscelenilor în ultima perioadă!

Ziarul din Muscel a demarat o campanie privind stoparea abandonului de animale în zona Muscelului!

About The Author

Related posts