A aţipit la volan şi a ajuns la spital!

A aţipit la volan şi a ajuns la spital!

A aţipit la volan şi a ajuns la spital!

Astăzi în jurul prânzului, în comuna Schitu Goleşti, pe DN 73, s-a produs o autoaccidentare soldată cu vătămarea corporală a conducătorului auto.

Se pare că nenorocirea a fost cauzata de oboseală, conducătorul auto spunându-le poliţiştilor că a fost obosit şi aşa a ajuns în şanţ.

”A povestit chiar bărbatul ăsta de la volan ca era obiosit. Cred că a aţpit a trecut de pe un sens pe altul, a rupt un cap de pod, un indicator rutier apoi s-a oprit în şanţ în alt cap de pod. De când au pus ăştia de la drumuri capetele astea de pod, parcă îi atrage ca mierea pe albine, numai în ele se opresc cu maşinile. Au fost şi accidente mortale, tot în capetele astea de pod. Acum nu se pune problema, că omul nu era grav rănit”, spune un martor.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la CPU din cadrul Spitalului Câmpulung pentru îngrijirile medicale ce se impun.

Cadrele Biroului Rutier din Câmpulung au demarat cercetările în caest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs autoaccidentarea.

About The Author

Related posts