A plonjat zeci de metri în gol cu mașina pe Transfăgărășan

A plonjat zeci de metri în gol cu mașina pe Transfăgărășan

A plonjat zeci de metri în gol cu mașina pe Transfăgărășan. Accident rutier, pe DN7C, Transfăgărășan, aproape de cabana Capra.

În accident a fost implicat un singur autoturism, ce venea de la Sibiu și se îndrepta spre Pitești. Autoturismul în care se aflau 4 pasageri a plonjat 12 metri în gol după ce a ieșit de pe partea carosabilă, după care mașina a mers aproape 400 m de când a sărit până când a căzut pe stradă.

În autoturism se aflau 4 bărbați, unul șoferul fiind proiectat în afara autoturismului a fost găsit decedat. Șoferul este singurul care nu a avut centură și a fost aruncat afară din mașină.

La fața locului echipajul SMURD de la Cota 2000 a descarcerat un pasager și a acordat îngrijiri medicale bărbaților, începând ulterior deplasarea spre spital.

Pe drum, cele două victime au fost predate unui echipaj SAJ și echipajului SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș.

La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept și un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt cu vârsta de 19 ani acuza dureri la coloană în zona lombară și la membrele inferioare, aceștia vor fi transportați mai departe la spital de către echipajele medicale.

About The Author

Related posts