Accident mortal pe raza comunei Schitu Goleşti!
Accident mortal pe raza comunei Schitu Goleşti!

Accident mortal pe raza comunei Schitu Goleşti!

Accident mortal pe DN 73, pe raza comunei Schitu Goleşti, la intersecția cu Valea Pechii. Un bărbat de 54 de ani din localitate a fost accidentat mortal pentru că s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Bărbatul accidentat mortal era din comună și era cunoscut de localnici ca fiind pictor. În urma impactului cu autoturismul bărbatul a ajuns în șanț iar leziunile provocate au fost grave incompatibile cu viața.

“Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung a rezultat că, un tânăr de 22 de ani, din Mărăcineni, care conducea o autoutilitară pe DN 73, a accidentat mortal un bărbat de 54 de ani, din Schitu Golești, care s-ar fi angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis și fără sa se asigure.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis cadrele Biroului Rutier Câmpulung.

About The Author

Related posts