Au „speriat” RADARUL pe DN 73…
Au „speriat” RADARUL pe DN 73…

Au „speriat” RADARUL pe DN 73…

Cadrele Biroului Rutier, Poliţia Câmpulung, au desfăşurat o serie de acţiuni de verificare şi control a participanţilor la trafic, activităţi derulate pe aria de competenţă a Poliţiei Câmpulung.

În acest context, cadrele de la Rutieră, au aplicat 25 de sancţiuni pentru depăşirea limitei legale de viteză şi au retras 3 C.Î., pentru diverse defecţiuni tehnice constatate la autovehicule.

De asemenea, 11 conducători auto au rămas fără permis de conducere pentru că au depăşit viteza cu peste 50 de km/h, peste viteza legală admisă în localitate.

Cu 133 km/h, pe DN 73, pe raza comunei Stâlpeni a fost surprins de aparatul RADAR V.V., de 46 de ani din Piteşti care rula cu o motocicletă BMW. Acestuia i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile şi a primit o sancţiune de 1.305 lei.

Un alt conducător auto grăbit este V.E., de 41 de ani din Câmpulung. Acesta rula pe DN 73, pe raza localităţii Stâlpeni cu 124km/h.  Acestuia i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile şi a primit o sancţiune de 1.305 lei.

Cu 123 km/h, a fost înregistrat de aparatul RADAR F.L.F. de 36 de ani din comuna Cetăţeni. Acesta se deplasa cu viteza respectivă tot pe DN 73. Şi acestuia i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile şi a primit o sancţiune de 1.305 lei.

Un alt vitezoman este G.L.I. de 40 de ani din comuna Bradu. Respectivul alerga pe DN 73, pe raza comunei Mihăeşti la volanul unui autoturism marca BMW. Acestuia i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile şi a primit o sancţiune de 1.305 lei.

About The Author

Related posts