Bătrâni prădaţi în Muscel! Hoţii le-au luat pensiile!

Bătrâni prădaţi în Muscel! Hoţii le-au luat pensiile!

Bătrâni prădaţi în Muscel! Hoţii le-au luat pensiile!

Hoții au dat din nou iama în Muscel! Mai multe imobile au vost călcate de hoți, ziua în amiaza mare, cu stăpânii în case.

De fapt, zilele trecute, o mașină înmatriculată în Prahova a oprit în fața unei porți din comuna Valea Mare Pravăț, spre ieșirea dinspre Holcim. La imobilul respectiv locuiește singură o femeie de 83 de ani.
În curtea casei acesteia au intrat două femei și un bărbat cu pretextul că sunt de la primärie și vor sä verifice casa și curtea.
„Au venit 3 persoane, două femei și un bărbat. Au intrat și au zis că lucreaza pe la o primărie și ca trebuie să verifice prin curte. Bărbatul m-a ținut de vorbă prin curte și m-a dus așa spre cotețe, mai în spate. Ălea două cred că au intrat atunci în casă și mi-au căutat prin toată casa și au dat de sertarul unde țineam eu oensia. Au luat banii și au ieșit. Eu nu mi-am dat seama de nimic, mă tot întreba omul ăla diverse lucruri. Au plecat și am īntrat în casă și am văzut răvășit tot prin camere. Am intrat în camera unde aveam banii și mi-am dat seama că dispăruseră. Am sunat la o femeie de aici și ea la poliție”, spune bătrâna din Valea Mare Praväț.
La casa femeii au sosit polițiști de la Sectia de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț, dar și criminaliștii de la Câmpulung. Aceștia au ridicat amprente de la locul faptei pentru a-i descoperi pe cei trei.
Un caz similar s-a întâmplat și la Câmpulung. Și în oraș a fost o persoană în vârstă prădată tot în același fel. Și acest caz se aflä în atenția oamenilor legii musceleni.

About The Author

Related posts