Cascadorie pe patru roți pe DN73! VIDEO
Cascadorie pe patru roți pe DN73! VIDEO

Cascadorie pe patru roți pe DN73! VIDEO

Cascadorie pe patru roți pe DN73, mai precis pe raza localității Mihăești. Un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului. Conducătorul auto a rămas blocat în autoturism.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului din Câmpulung cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD de prim ajutor şi cadrele Biroului Rutier, Poliţia Câmpulung.

Conducătorul auto era singur în autoturism. Acesta a fost preluat de echipajele medicale și transportat la o unitate medicală pentru investigații amănunţite. Şoferul autoturismului prezenta escoriații la membrele inferioare, suspiciune de fractură la membrul inferior stâng și dureri toracice.

Cercetările au fost efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung. Aceştia, urmează să stabilească cu exactitate care au fost cauzele care au condus la producerea acestui accident.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 50 de ani, din Mihăești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, din direcția Pitești spre Câmpulung, în împrejurări ce urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara carosabilului.
Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”
a precizat IPJ Argeş.

About The Author

Related posts