Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

Cascadorie pe patru roți pe străzile din Câmpulung!

Cascadorie pe patru roți pe străzile din Câmpulung!

Cascadorie pe patru roți pe străzile din Câmpulung! În urmă cu puțin timp evenimentul rutier s-a întâmplat pe strada Dragalina din cartierul Schei.

Șoferul autoturismului în vârstă de 33 ani a coborât panta din Grui cu viteză, a pierdut controlul asupra mașinii s-a izbit de un stâlp de înaltă tensiune din beton pe care l-a rupt, apoi mașina s-a răsturnat pe pavilion.

În autoturism șoferul mai era cu o tânără care au ieșit singuri după impact. Șoferul a acuzat dureri la brațul stâng nefiind nevoie de intervenții amănunțite la spital, iar fata nu a suferit niciun fel de vătămare corporală.

La fața locului au ajuns polițiștii locali care au izolat locul pentru că existau scurgeri ale combustibilului din autoturism.

În scurt timp au sosit cadrele Biroului Rutier Câmpulung și pompierii care au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Polițiștii au demarat cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment rutier.

Realizat de A&M JILAVU-IVASCU
Realizat de A&M JILAVU-IVASCU

 

About The Author

Related posts