Cazul de la Caracal a scos la iveală un viol și la Câmpulung!

Cazul de la Caracal a scos la iveală un viol și la Câmpulung!

Cazul de la Caracal a scos la iveală un viol și la Câmpulung! După 10 zile, o femeie din Albeștii de Muscel şi-a văzut violatorul arestat.

Violul de pe raza comunei Albeştii de Muscel, a şocat o comunitate întreagă, după ce s-a aflat cum s-a întâmplat de fapt nenorocirea, cine este victima, dar şi cum de a avut încredere să se ducă cu violatorul seara să-şi caute vacile.

Totul a început pe la ora 21.00. Femeia, o persoană cunoscută, respectată, cu studii superioare, o femeie apreciată în comunitate, în vârstă de 54 de ani, a văzut că se lasă seara şi vacile nu au mai ajuns acasa. Îngrijorată de soarta animalelor, aceasta a plecat să vadă dacă le găseşte pe undeva să le ducă acasă.

Aceasta s-a oprit pentru început la un magazin sătesc, acolo unde mai stăteau persoane din sat, ca să roage pe cineva să o ajute să caute animalele. La magazin s-a oferit un consătean sa o însoţească, agresorul era şi el în magazin, consuma alcool, dar nu a dat semne că ar vrea să o ajute pe cea care, îi este şi rudă, femeia este verişoară cu mama violatorului.

Aşadar, femeia a plecat cu un consătean prin zonele pe unde păşunează de obicei vacile satului. Nu au găsit nicio bovină, iar între timp, B.I.M. de 41 de ani, s-a gândit că ar fi bine să se ducă după femeia care-şi căuta vacile şi care urma să-i fie victimă…

Plecat cu o maşină, i-a găsit pe femeia de 54 de ani şi pe consăteanul acesteia, şi le-a spus că o să o ajute el să caute vacile şi l-a dus pe consăteanul său acasă.

Apoi, i-a spus că o să o conducă el într-o altă zonă de păşunat, în punctul Pleşcioara. Femeia nu a bănuit nicio clipă ce urma să o pască…

B.I.M., zis şi „Burghiu”, fără ocupaţie, dar pietrar de meserie, a luat cu el un câine de talie foarte mare, iar când l-a văzut femeia i-a spus că ei îi este teamă de patruped. Aşa că, B.I.M. i-a spus să îl ia de braţ ca s-a nu o atace câinele. De teamă, şi fără să se gândească la ceva în neregulă, doar îi era nepot, femeia l-a luat de braţ pe „Burghiu”.

Acesta a dus-o până în zona Pleşcioara, dar nici acolo nu erau vacile. Cum se făcuse destul de târziu, în jurul orei 23.00, victima a spus că renunţă la căutări, şi vrea să se întoarcă acasă.

„Burghiu” nu a acceptat, a început să o mângâie şi chiar sărute. Femeia l-a respins, însă nu s-a gândit că o să devină agresiv. Agresorul a început să o lovească, a imobilizat-o şi a rupt hainele de pe ea. A trântit-o în noroi şi se pregătea să  îşi ducă intenţiile la sfârşit, numai că agresorul avea o problemă cu erecţia şi a pus-o pe vitimă să-l ajute. Victima a profitat de aceasta problemă a agresorului şi a reuşit să fugă circa 50 de metri, a prins-o din nou şi s-a pus cu pumnii pe victimă.

A încercat şi un sex oral, dar cum mădularul nu avea o erecţie completă, victima a mai avut un moment în care a reuşit să fugă. A mai alergat alţi 70 de metri, apoi a prins-o din nou „Burghiu”. Omul s-a pus din nou cu pumnii pe victima sa, însă norocul i-a surâs, dacă putem spune aşa, că femeia a zărit nişte faruri şi a spus că e soţul ei care o căuta.

A fugit victima dezbrăcată până acasă, iar de acolo a fost anunţată poliţia. Victima a fost condusă la Serviciul de Medicină Legală unde i-a fost eliberat Certificatul medico-legal. Conform acestuia victima prezenta leziuni specifice infracţiunii de viol, pe coapse, inghinal, pe sâni, dar şi la nivelul gâtului şi pe spate.

„Burghiu” a fost reţinut marţi pentru 30 de zile pentru comiterea acestei infracţiuni oribile.

 

About The Author

Related posts